‘Levend’ online magazine Rabobank Enschede Haaksbergen

Door 7 april 2016Nieuws

We mochten onze online expertise weer inzetten om een strak online magazine te ontwerpen voor de Rabobank vestiging Enschede Haaksbergen. Met volle moed ging ons team aan de slag om een ontwerp uit de hoed te toveren met de bekende oranje en paarse kleurstelling.

Aansprekend
Ook bij deze uitgave maakten we zorgvuldig gebruik van beeldmateriaal. De lachende gezichten komen de lezer tegemoet als deze het online magazine doorklikt. In combinatie met korte maar krachtige teksten, gaven we deze Rabo vestiging een nieuwe manier om haar klanten te informeren over belangrijke woonzaken.

Wekelijks verschijnen er nieuwe berichten op dit platform. Zo zijn klanten altijd up-to-date en hoeven ze niet te wachten op de volgende publicatie. Een soort van ‘levend document’ dus. Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Wat je misschien ook wil lezen..

Laat een bericht achter