Bruidsfotografie waar de vonken vanaf springen

De mooiste dag van je leven moet natuurlijk goed vastgelegd worden voor het nageslacht. Hiervoor huur je een professionele fotograaf in en soms zelfs een filmcrew. Ga je voor mooie simpele foto’s of lekker over the top?

Spontane foto’s

Romantische foto’s van het stel op de trappen voor de kerk of het gemeentehuis, samen op een brug de verte in kijken, elkaar ‘spontaan’ kussen. Iedereen kent deze foto’s wel. Maar je kunt het ook heel anders aanpakken, bijvoorbeeld met een drone.

drone

vanaf grote hoogte mooie fotots maken. Kan ook met een drone.

Met een drone vanaf grote hoogte mooie fotots maken.

Op locatie

Veel stellen kiezen ervoor om foto’s op een speciale locatie te laten maken. Dat kan natuurlijk een locatie met een speciale betekenis voor het stel zelf zijn, maar het kan ook een wel heel bijzondere locatie zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van trouwen in een voetbalstadion?

de-kuip

Special effects

Maar het kan echt nog veel gekker. Kijk eens naar deze prachtige en over the top fotoshoots van Sails Chong, van studio NEXT-IMAGE. Dit is pas een uitgebreide fotoshoot en ook helemaal niet standaard! Vooral het vuurwerk in de achtergrond is erg indrukwekkend. Dus… ben je toevallig bezig met het plannen van je huwelijk en bijbehorende fotoshoot? Denk dan eens aan wat vuurwerk om de symboliek kracht bij te zetten!

giphy

 

Kijk hier naar nog meer mooie weddingshoots van sails Chong. Adembenemend!