Prachtige portretten in een bijzonder boek van Marco Grob

Een boek is een boek. Toch? Dan heb je dit ontzettend mooie exemplaar van Marco Grob niet gezien. ‘Money, People Politics’ is nou echt zo’n kunstwerkje waarvan wij helemaal weg van zijn!

Het wow-effect zit hem vooral in de cover. De hoofden van George Clooney en Bill Clinton morphen langzaam in elkaar over, afhankelijk van hoe je langs het boek kijkt. Deze techniek was al eerder te zien bij het boek van David Bowie. Maar hier is het zo goed gedaan, dat het echt adembenemend is. Wij blijven ernaar kijken. Fascinerend, een beetje griezelig en levensecht!

money-people-politics-a-front-row-seat-to-history1Niet alleen de buitenkant ziet er goed uit, de foto’s aan de binnenkant zijn ook indrukwekkend. Marco Grob heeft als fotograaf voor allerlei invloedrijke en bekende mensen gefotografeerd. Zijn onderwerpen kijken vaak recht de camera in en lijken je zonder gêne aan te kijken. Wat vindt u bijvoorbeeld van Donald Trump die u ijskoud aankijkt?

bijzonder boek

© 2016 Marco Grob. All rights reserved.

Grob zette de meest invloedrijke mensen uit de politiek, sport, cultuur en wetenschap op de foto. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring met het fotograferen van beroemde en invloedrijke mensen. Zijn foto’s worden regelmatig voor de cover van onder andere Time Magazine GQ, Vogue en Esquire gebruikt. Hij werkte in de film- en reclame wereld en heeft daarom zeer veel bijzondere mensen ontmoet en ontzettend persoonlijke portretten gemaakt. Kijk je ogen uit en… Beoordeel dit boek vooral op de cover.

bijzonder boek

© 2016 Marco Grob. All rights reserved.

 

bijzonder boek

© 2016 Marco Grob. All rights reserved.

 

bijzonder boek

© 2016 Marco Grob. All rights reserved.

 

Vindt u het boek net zo mooi als wij en wilt u ‘Money, People Politics’ kopen? Dat kan onder andere hier, hier en hier.

Bron: realclearlife.com, roomed.nl