“Geluk zit in een klein hoekje”

Door 27 maart 2018Nieuws

Schade aan je auto… Voor de meeste mensen een nare ervaring, maar als autoschadespecialist een kans om een klant goed te helpen en tevreden de deur uit te laten gaan. Maar… kan die klant jou wel makkelijk vinden en komt die niet per ongeluk bij een concurrent terecht? 

Twee jaar geleden begonnen wij in de autoschadebranche.  En dat is zo goed bevallen dat we daar echt specialist in gaan worden. En dus hebben wij speciaal voor autoschadebedrijven een internetconcept ontwikkeld.autoschade

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Wij maken geheel kosteloos een website voor jouw bedrijf. Elke week plaatsen wij daar berichten op die gaan over het bedrijf, de sector en het werk. Geen standaardberichtjes, maar nieuws waar de bezoekers van jullie site echt iets aan hebben. Of waarmee wij jullie bedrijf heel mooi in de spotlights plaatsen. Deze berichten plaatsen wij ook door op social media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Zo sta je er via social media en de website altijd goed voor. Wij zorgen dat er door jouw (potentiële) klanten meer en positief over jouw bedrijf gesproken wordt. En dat jij er het beste voorstaat als je online gezocht wordt.

Kijk vooral eens op johndegroot.nl, één van onze autoschadebedrijven van het eerste uur. Weet je, wij zorgen er gewoon voor dat je meer zichtbaar wordt in de regio en dat jouw bedrijf er beter voorstaat dan de concurrenten. Zo beloven wij ook exclusiviteit in jouw regio als je zaken met ons doet. We geloven gewoon heel sterk in onze marketingaanpak voor de autoschadebranche.

Zullen we een kopje koffie doen? Stuur een mailtje naar hans@luikenkarstens.nl. Tot snel!