“Ik wilde graag bij een bedrijf werken dat websites maakt en social media bijhoudt”

Door 1 februari 2017Nieuws
stage,

Sinds januari hebben we bij Luiken Karstens een nieuwe medewerkster: Heleen van de Vossenberg. Zij onderzoekt de mogelijkheden voor het uitbreiden van de naamsbekendheid van Nationale Notaris, klant van Luiken Karstens.

Hoe ben je bij Luiken Karstens terechtgekomen?

“Via mijn vader; Luiken Karstens maakt de website voor Nationale Notaris. Ik wilde graag bij een bedrijf werken dat websites maakt en social media bijhoudt. Hier heeft namelijk altijd al mijn interesse gelegen.”

Wat is het leukste aan je stage hier?

“Ik leer heel veel verschillende dingen en iedereen staat ervoor open om me veel te leren en echt te laten meelopen.”

Wat doe je precies bij Luiken Karstens?

“Ik studeer crossmediale communicatie aan de Hogeschool van Rotterdam. En voor mijn stage ben ik bij Luiken Karstens terechtgekomen. Zo kan ik mooi praktijkervaring opdoen. Ik werk nu vooral voor Nationale Notaris. Ik onderzoek de manieren waarop we de naamsbekendheid kunnen verhogen. Ik kijk nu naar de verschillende zoekmachines die we daarvoor kunnen inzetten. Vooraf hebben we via Facebook de zoektermen en doelgroepen geanalyseerd om te kijken of en hoeveel we de bekendheid kunnen verhogen.”

Hoe ga je het doen?

“Meer adverteren via Facebook en Instagram. Nationale Notaris is alleen een backoffice en daarom weten mensen vaak niet van het bestaan af. Dat gaan we veranderen. Ik ben maar acht weken bij Luiken Karstens, dus ik hoop dat we snel resultaat gaan zien.”

Wat vind je leuk aan dit werk?

“De onlinewereld is een wereld die constant in beweging is. Hierdoor moet je je als bedrijf heel erg snel kunnen aanpassen! Doordat je jezelf constant moet blijven vernieuwen is elke dag weer een nieuwe uitdaging. Verder is het heel erg leuk om meteen resultaat te kunnen zien.”

Wil je verder nog iets kwijt?

“Ik weet zeker dat ik bij Luiken Karstens de kans krijg om heel erg veel te leren en ga dan ook met veel enthousiasme mijn stageperiode tegemoet!”

Laat een bericht achter